Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Для копчення будь-яких видів риби використовуйте вільхову тріску, яка надає продуктам легкий терпкий смак, приємний помаранчевий відтінок.
Тріска для копчення «Вільха» добре поєднується з сировиною фруктових дерев. Придатна також для копчення птиці, овочів, дичини, яловичини.
Переваги вільхової тріски:
- Рівномірна деревна структура.
- Відсутність домішок і кори.
- Легкість і м'якість.
Тріска для копчення «Вільха» широко застосовується на харчових комбінатах і в домашніх коптильнях холодного і гарячого копчення.
Правильний вибір тріски – це гарантія неповторного смаку та аромату ваших страв.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | SmokeHouse |
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.4 кг |
Вологість | 12 % |
Максимальна фракція тріски | 10 мм |
Мінімальна фракція тріски | 6 мм |
Упаковка | Картонна коробка |
Користувацькі характеристики | |
Призначення | для мангалу / для шашлику |
Порода дерева | Вільха |
Постачання дров | Фасовані |
Тип | сухі |
Тип деревини | вільха |
- Ціна: 30 ₴